CustomerSatisfaction.ro

Totul despre satisfactia clientilor

Ultimele noutati

Recesiunea prelungita a pietei materialelor de constructii impune o performanta din ce in ce mai ridicata pentru o evolutie sustenabila pe piata.

Cum putem fi siguri ca avem o promotie de success? Va oferim acum un set de instrumente dedicat evaluarii calitative si cantitative a eficientei actiunilor promotionale.

Primul semestru al anului 2013 a adus o crestere cu 30% a numarului de studii de customer satisfaction derulate de Neomar Consulting, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Lead Generation - Avantajele unei baze de date 100% personalizate si verificate

Profitati acum de avantajele unei baze de date cu clienti potentiali.

Avantaj competitiv fata de concurenta

Nu toti concurentii Dvs. au acces la o baza de date globala cu potentialii colaboratori. In cazul in care concurentii Dvs. apeleaza la astfel de servicii, atunci trebuie luate masuri imediate pentru a nu inregistra un dezavantaj competitiv.

Acoperire mai buna a pietei

Deseori, furnizorii de baze de date nu detin un set de inregistrari exhaustiv, care sa garanteze faptul ca veti acoperi o buna parte din piata. Neomar Consulting va poate asigura acest lucru.

Eficienta ridicata a campaniilor de marketing

Derulati campania doar pe publicul tinta. In felul acesta puteti masura in mod obiectiv eficienta acestor campanii si va puteti ajusta strategiile in functie de raspunsul pietei. Derularea unor campanii pe o baza de date inadecvata va poate oferi un feedback inselator cu privire la propunerea pe care o faceti clientilor.

Personal de vanzari mai motivat si mai eficient

Agentii Dvs. de vanzari nu mai pierd timp cu identificarea clientilor sau discutand cu clienti care nu prezinta un potential ridicat de colaborare.

Mergeti la tinta: oferiti agentilor o baza de date care sa le permita contactarea imediata a unei companii si demararea imediata a ciclului de vanzare.

Detalii suplimentare