Business Network Intrenational

Totul despre satisfactia clientilor

Ultimele noutati

Recesiunea prelungita a pietei materialelor de constructii impune o performanta din ce in ce mai ridicata pentru o evolutie sustenabila pe piata.

Cum putem fi siguri ca avem o promotie de success? Va oferim acum un set de instrumente dedicat evaluarii calitative si cantitative a eficientei actiunilor promotionale.

Primul semestru al anului 2013 a adus o crestere cu 30% a numarului de studii de customer satisfaction derulate de Neomar Consulting, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Va uram Sarbatori Fericite!

Anul acesta, Mos Craciun este generos cu clientii Neomar Consulting si vine cu o oferta de nerefuzat pentru studiile de satisfactie.

 

 

In primul rand Dorim sa va uram sa aveti Sarbatori Fericite!

 

 

 

In al doilea rand, stiind ca anul 2013 va fi un an competitiv, in care clientii devin din ce in ce mai exigenti, Mos Craciun vine la Neomar Consulting cu un cadou interesant, care sa va ajute sa mentineti la un nivel ridicat satisfactia si loialitatea clientilor Dvs. 

n 25% reducere la studiile de tip customer-satisfaction derulate telefonic

n 40% reducere la studiile de tip customer satisfaction derulate online

 

Reducerile se aplica valorilor proiectelor din ofertele standard ale companiei care pot fi consultate aici si aici

 

Oferta este valabila numai pentru solicitarile inregistrate pana pe data de 15 ianuarie 2013, in limita resurselor disponibile la nivelul firmei. 

 

Interesant?

Daca  Da, completati formularul urmator . Va vom contacta inapoi in termen de maximum 24h si vom stabili impreuna urmatorii pasi.