Business Network Intrenational

Totul despre satisfactia clientilor

Ultimele noutati

Recesiunea prelungita a pietei materialelor de constructii impune o performanta din ce in ce mai ridicata pentru o evolutie sustenabila pe piata.

Cum putem fi siguri ca avem o promotie de success? Va oferim acum un set de instrumente dedicat evaluarii calitative si cantitative a eficientei actiunilor promotionale.

Primul semestru al anului 2013 a adus o crestere cu 30% a numarului de studii de customer satisfaction derulate de Neomar Consulting, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Ultimele Noutati

13 December 2012

Ferestrele de mansarda isi analizeaza distribuitorii

In a doua parte a anului 2012, pe fondul unei presiuni concurentiale in crestere, unul dintre cei mai importanti furnizori de ferestre de mansarda din Romania a apelat la Neomar Consulting pentru realizarea unei ...

Detalii

5 November 2012

Analiza clientilor de otel

Compania Metinvest a realizat in prima parte a acestui an o analiza a preferintelor clientilor de produse siderurgice.

Detalii

25 September 2012

Kaeser Compresoare - un nou client pentru studii de satisfactie

Compania germana a decis sa inlocuiasca modul traditional de evaluare a satisfactiei clientilor (fax/chestionar tiparit) cu unul mai modern si mai eficient

Detalii

22 July 2011

Consultanta gratuita prin actiunea Porti Deschise

Venim in sprijinul Dvs. in luna August 2011 cu consultanta gratuita axata pe serviciile de studiere a satisfactiei clientilor.

Detalii

20 July 2011

Mituri si realitati in relatia client-furnizor in Romania.

Va prezentam concluziile unui studiu unic in Romania. Acesta ofera o noua perspectiva asupra importantei feedback-ului clientilor pentru companiile medii si mari din Romania.

Detalii

< Prev
Jump To
Next >